Mehter Takımı Fiyat » Kiralık Mehter Takımı | Mehter Takımı Fiyatları | İstanbul Mehter

Mehter Takımı Fiyat

Mehter Takımı Fiyat

Mehter takımı kiralamak günümüzde oldukça popülerdir. Bunun sebebi hem geleneksel bir gösteri olması hem de bu gösteri uygun mehter takımı fiyat avantajı ile yapılabilmesidir. Mehter takımları zamanında Osmanlı askerlerini coşturan, savaşa hazırlayan ve moral veren takımlardı. Günümüzde hem Osmanlı-Türk gelenek göreneklerini devam ettirmek hem de bu güzel geleneği güzel günlerde yaşatmak amacıyla mehter takımları sıklıkla yer almaktadır.


İstanbul Mehter Takımı Kiralama Hizmeti

Yıllardır İstanbul’da mehter takımı kiralama hizmeti veren İstanbul Mehteran bu konuda deneyimli kadrosu ile her organizasyona gerekli desteği sağlamaktadır. Kaç kişilik bir ekip olacağı, hangi zamanlarda hangi saatlerde mehteran takımının hazır bulunacağı ise organizasyon sahibine göre ayarlanmakta olup herhangi bir sorun yaşamadan kusursuz bir şekilde hazırlanılmaktadır.

Geçmişten Günümüze Gelen Bir Gelenek: Mehteran

Eski Osmanlı bandosu olarak bilinen mehteran geleneksel müzik aletleri ve yine geleneksel kostümleri ile görenleri mest etmektedir. Bu özel mehteran takımında davuldan çevgene, trompetten köse, nakkareden zırhlara kadar tüm çalgı ve aksesuarlar bulunmaktadır. İstanbul mehteran takımı fiyatları ise kaç kişilik bir ekip olacağı, nerede olacağı ya da ne kadar süre organizasyonun devam edeceğine göre değişmektedir. Her daim müşteri memnuniyeti odaklı hizmet sunan İstanbul Mehteran, fiyat konusunda da insanları zora sokmadan bu gelenekselleşmiş gösteriyi sağlamaktadır.


Organizasyon Neredeyse Mehter Takımı Orada

İstanbul Mehteran geçmişten günümüze yıllardır İstanbul’un tüm ilçe ve semtlerindeki organizasyonlara mehteran takımı sağlamaktadır. Kiralama yapan müşteriler organizasyon ne olursa olsun görkemli mehteran takımının gösterisine şahit olmakta ve misafirlerini bu görkemli gösteri ile mest etmektedir.

Mehter takımı akla gelebilecek her türlü organizasyonda kendisine yer bulmaktadır. Düğünlerde, kınalarda, sünnet düğünlerinde, asker uğurlamalarında, gelin almada, üniversite şenlikleri ve eğlencelerinde, okul törenlerinde, milli bayramlarda kısaca her türlü etkinlikte aktif olarak yer almaktadır.

Mehter takımı belirli gruplar halinde hareket etmektedir. Organizasyon kaç kişilik ise kalabalığa uygun coşkuda bir takım kiralamak mümkündür. Yürüyüş esnasında en önde Mehteran komutanı olmak üzere zırhlı muhafız ve sancak yer almaktadır. Ortada beyaz, sağ tarafta kırmızı sancaklarla görkemli bir görünüm ortaya çıkarmaktadır. Üç sıra halinde dizilen gruplar marş eşliğinde yürümektedir. Görenleri büyüleyen bu görüntü ve ilham verici marşlar ile organizasyonu unutulmaz bir hale getirmek mümkündür.


En Uygun Mehter Takımı Fiyat Avantajlarından Yararlanın

Mehter takımları arzu edilen kişi sayısı ve gruplara göre kiralanmaktadır. Bu anlamda kiralama ücretleri de duruma göre değişiklik göstermektedir. Firma, İstanbul mehter takımı fiyatları konusunda uygun, avantajlı ödeme seçenekleri sunmaktadır. İster düğün olsun ister sünnet ya da şenlik mehteran takımının verdiği coşku ile bu özel günü hafızalardan çıkmayacak bir hale dönüştürmek mehteran takımı ile mümkündür. Mehteran takımı kiralama fiyatları hakkında daha fazla bilgi almak için firmanın irtibat numarası olan 0553 241 40 67’yi aramak yeterli olacaktır.

whatsapp İletişim