Mehter Takımı Kiralama » Kiralık Mehter Takımı | Mehter Takımı Fiyatları | İstanbul Mehter

Mehter Takımı Kiralama

Mehter Takımı Kiralama

Osmanlı’nın askeri bandosu ve kurulma amacının manevi anlamı büyük olan mehter takımı, kendine has yürüyüşü, çalgı aletleri ve herkesin ağzından düşürmediği marşlarıyla nesilden nesle aktarılmaktadır. Mehter takımının tüm ihtişamı ve görkemini kostümleriyle yansıtan ekiplerimiz, geçmişten günümüze miras kalan marşlara, davul, zurna, zil, boru, kös, nakkari gibi enstrümanlarla yeniden hayat veriyor. Özel ve kurumsal organizasyonlarda gösteri sunan ekibimiz, bu işe gönlünü vermiş profesyonellerden oluşmaktadır. Mehter takımı kiralama hizmetimizden Türkiye'nin her yerinden organizasyon için yararlanabiliyorsunuz.



Mehter Takımı Gösterileri


Mehter takımı 3 adımda bir sağa ve sola dönerek özel bir yürüyüş ile alana gelmektedir. Bu yürüyüşün anlamı Rahim Allah, Kerim Allah anlamına gelir ve izleyenleri selamlama biçimidir. Osmanlı’da olduğu gibi ocak, sancak ve zafer sembollerine yer veren mehteran takımı, mehterbaşı ve mehteran bölüm komutanı eşliğinde gösteri gerçekleştirir. Besmele ve sağ ayak ile başlanan yürüyüşe boru zenler, çevgenler, zurna zenler, davul zenler, zil zenler ve nakkare zenler eşlik eder. Mehter takımı gösterileri, geçmişten günümüze kadar gelen marşlarla ve ezgilerle sürdürülür.



Mehter Takımı Kiralama


İstanbul Mehteran firmamız, mehter takımı gösterilerini coşkulu ve şanlı günleri yad ederek sunmaktadır. Ekibimiz özel kostümleri (cübbe, şalvar ve kavuk gibi) ve kişi sayısına göre belirlenen müzik enstrümanlarıyla izleyenlerin gönlünde yer edecek bir konser veriyor.



İstanbul Mehter Takımı Kiralama


İstanbul başta olmak üzere ülkemizin her köşesine mehter takımı kiralama hizmeti veren firmamız, minimum 10-12 kişilik mehter takımı ekibiyle özel günlerinizi coşkulu bir atmosfere dönüştürüyor. İstanbul mehter takımı kiralama hizmetlerimiz iş yeri açılı organizasyonu, gelin alma merasimi, düğün organizasyonu, sünnet organizasyonu, Ramazan programları, mevlid, fuar açılışı ve festivaller gibi etkinlikler için tercih edilebiliyor. İstanbul Mehteran firmamızdan profesyonel destek almak istediğinizde randevu oluşturmanız yeterlidir.




En Ekonomik Mehter Takımı Ekibi Ücretleri 1200 TL'den Başlıyor.



Ekibimiz ihtiyacınıza uygun sayıda mehteran takımı ve enstrümanlarıyla etkinlik saatinde eksiksiz olarak alanda yerini alacaktır. Uzun yıllardır verdiğimiz kusursuz hizmetimizden yararlanmadan önce önceki çalışmalarımızı gösteren videoları izleyebilirsiniz. Mehter takımı gösterilerini adabına yakışır şekilde gerçekleştiren ekibimiz, profesyonel ve alanında eğitimli kişilerden oluşmaktadır.


 


Mehter Takımı Kiralama için İstanbul'da En Uygun Fiyatlara Sizlere Hizmet Vermekteyiz. İletişim 0 553 241 40 67


whatsapp İletişim