İstanbul Mehteran » Kiralık Mehter Takımı | Mehter Takımı Fiyatları | İstanbul Mehter

İstanbul Mehteran

İstanbul Mehteran

Milli bayramlarımız başta olmak üzere çeşitli organizasyon, davet ve karşılama törenlerinde yer verilen mehteran takımına ilgi oldukça fazladır. Mehteran takımının seslendirdiği ezgilerle savaş alanında cenk eden askerlerimizi yad ederken, onların cesaretini ve milli sevgilisi yeniden hatırlarız. Nesilden nesle aktarılması istenilen askeri bando mehteran takımına şimdilerde organizasyonlarda yer verilmesinin en önemli nedeni de hiç kuşkusuz ki milli sevgidir. Bu bilinçle hareket eden İstanbul Mehteran firmamız, sizlere en kaliteli ve profesyonel mehter takımı ile hizmet vermekten gurur duymaktadır.




En Özel Program ve Organizasyonlar için İstanbul Mehteran


Mehter takımı gösterilerine duyulan ilgi çok sayıda etkinlik için tercih edilmesini sağlamıştır. Özellikle iş yeri açılışı, sünnet düğünü ve yurt dışından misafir karşılama gibi programlarda yer verilmektedir. Düğün organizasyonlarında mehter takımı önce gelin çıkarma ardından düğün salonunda müthiş bir konserle gösterilerine devam etmektedir. Sünnet düğününde ise sünnet çocuğu alana Yeniçeri Askeri kostümleriyle ve mehter takımı müziği eşliğinde taşınmaktadır. Mehteran takımı şenlikler, festivaller ve kermes gibi özel organizasyonlarında da tam takım yer almaktadır.



İstanbul Mehteran


İstanbul Mehteran firmamız yalnızca İstanbul’da değil, ülkemizin her köşesinde etkinlik ve davetlerde gösteri sergilemektedir. Nerede olursanız olun firmamızın kaliteli ve profesyonel mehteran takımı gösterilerinden yararlanabiliyorsunuz. İşini şansa bırakmak istemeyenlerin tercih ettiği firmamız, kusursuz bir gösteri sunarken, organizasyonunuzda ezgileri ve marşlarıyla alandaki davetlileri coşturacak, yeri geldiğinde hüzünlendirecek ve gururla izlenen bir etkinliğe dönüştürecektir.



Profesyonel Mehteran Takımı Kiralama


Mehteran ekibimiz uzun yıllardır firmamız bünyesinde sayısız etkinlik, davet, program ve organizasyonda gösteri gerçekleştirmiştir. İşini ciddiye alan ve bu işe gönlünü veren ekip arkadaşlarımız, mehter takımı gösterileri için eğitimini almış kişilerdir. 80 kişilik mehter takımı ekibimiz, ihtiyaç duyduğunuz sayıda müzik enstrümanı eşliğinde ezgilerini ve marşlarını dile getirmektedir. Mehteran kaç katlı olduğu, her enstrümana kaç kere yer verildiğine göre belirlenmektedir. Etkinliğinizin ne kadar kişiye hitap edeceğine göre mehteran takımı kiralama tercihinizi size bırakıyoruz. 10-12 kişilik ekipten 80 kişilik ekibe kadar İstanbul Mehteran firmamızdan destek alabilirsiniz. 



İstanbul Mehteran Ekibi Kiralama Hizmetimiz Devam Etmektedir. İletişim 0 553 241 40 67 



whatsapp İletişim