Mehter Takımı Kiralama Fiyatları Ne Kadar » Kiralık Mehter Takımı | Mehter Takımı Fiyatları | İstanbul Mehter

Mehter Takımı Kiralama Fiyatları Ne Kadar

Mehter Takımı Kiralama Fiyatları Ne Kadar

İstanbul Mehteran, ihtiyacınız olan her an İstanbul ve bütün bölgelerinde hizmet vermeye hazırdır. Mehter takımı, farklı organizasyon ve etkinliklerde görmek isteyeceğiniz, Osmanlı İmparatorluğundan günümüze dek gelen, ilgiyle izlenen gösteri organizasyonlarındandır. Mehteran gösterimi, çeşitli kutlamalar ve törenlerde ihtiyaç duyulan gösteri hizmetleri arasında yer alır. Aklınıza gelebilecek pek çok organizasyonda mehter takımı kiralamaya ihtiyaç duyulur. Peki,    Mehter takımı kiralama fiyatları ne kadar?

İstanbul Mehter Takımı Kiralama Fiyatları

 

İçinizdeki bütün duyguların açığa çıkmasına yardımcı olacak mehteran takımı gösterisi, savaş alanlarından ve yeniçeri ocaklarından çıkarak organizasyonlara taşınmıştır. Osmanlı’yı hatırlatan melodileri ile yüzyıllardır süre gelen mehter marşları tüm İstanbul’da hala yankılanmaktadır. İstanbul mehter takımı fiyatları organizasyon olduğu yere ve kişi sayısına göre değişiklik göstermektedir. Ortalama fiyatları öğrenmek için firmayşa iletişime geçebilirsiniz.

Mehter Takımı İle Organizasyonunuzu Şenlendirin

 

Mehter takımı enstrümanları arasında davul, zurna, trompet, kös, sancak gibi aletler yer alır. Mehteran takımındaki bu enstrümanlar ve kişi sayısı arttırılarak hem görsel bakımdan hem de müzik kalitesi bakımından daha iyi bir program yapılabilmektedir. İstanbul Mehteran, mehter marşlarını profesyonel müzisyen arkadaşlarla herkesin memnun olacağı harika etkinliklerde icra ediyor.

Mehter Takımı İle Açılış Organizyonu

 

İstanbul Mehterandan mehter takımı kiralama için tercih edeceğiniz takımın tecrübesi, müzik geçmişi oldukça önemli bir etkendir. Bütün askeri bandolarda olduğu gibi bu müzikleri çalabilmek belli bir tecrübe ve beceri istemektedir. İstanbul mehter takımı kiralama adına pek çok alternatif ile karşılaşabilirsiniz. Ancak hepsi sizlere dilediğinizi vermeyebilir.

Mehter Takımı İle Sünnet Organizasyonu

 

Mehter takımı, sünnet organizasyonları için de tercih edilmektedir. Sünnet çocuğu tahtında yeniçeriler tarafından mehter takımı eşliğinde marşla alana getirilir ve gezdirilir. Sünnet çocuğunun giriş merasiminden düğün içerisinde mehter ekibine verilen süre zarfında mehter marşları seslendirilir ve mehteran konseri gerçekleştirilir.

Mehter Takımı Organizasyonlarınıza Coşku Katıyor

 

Geçmişimizde önemli bir yeri olan ve miraslarımız arasında olan mehter takımı ile örf, adet ve geleneklerimizi yeniden hatırlayıp canlandırarak, misafirlere Osmanlı’yı tekrar yaşatmaktadır. Uzun yıllardan beri devam eden ve geçmişten bugünümüze gelen mehter takımı, kültürel miraslardandır.

Mehter Takımı İle Harika Gösteriler Sizleri Bekliyor

 

Bütün herkesin tarihimizin bu muhteşem takımının bugünkü halini görmeleri ve yaptıkları sanata şahit olmaları adında kurulmuş olan İstanbul Mehteran mehter takımı, şimdi bütün herkese hizmet vermektedir. Eski zamanlarda orduyu coşturmak ve düşmana da korku düşürmek adına kurulan mehteran takımları, mehter takımı kiralama yapılarak, artık o eski zamanların atmosferini günümüze taşımak ve herkese yaşatmak adına hizmet vermektedir. Kurulmuş olan mehter takımı hem görsellik olarak hem de ortaya koymuş olduğu müzikler olarak, geçmişteki atalardan hiçbir noksanı olmadan aynı coşku ve güçle sizlere hizmet vermektedir.

whatsapp İletişim