Gebze Mehter Takımı Kiralama » Kiralık Mehter Takımı | Mehter Takımı Fiyatları | İstanbul Mehter

Gebze Mehter Takımı Kiralama

Gebze Mehter Takımı Kiralama


Mehter takımının Osmanlı Devleti için önemi büyüktür. Savaş alanında ordumuza motivasyon kaynağı olmasının yanı sıra çeşitli etkinliklerde ve zaferlerde hep mehter takımına yer verilmiştir. Padişah başta olmak üzere serdarın, vezirlerin ve tuğların da kendilerine ait mehter takımı bulunurdu. Mehter takımının sayısı özellikle savaş zamanı muharebeye giderken daha da arttırılır ve heybet kazandırılırdı. Şehzade ve sultanın doğumunda, arife divanlarında, ikindi vakitlerinde ve kılıç aylarında olmak üzere özel günlerde de mehter takımı gösterilerine yer verilirdi.




Gebze Mehter Takımı Kiralama Fiyatları


Geçmişini unutmayan bir milletin evlatları olarak İstanbul Mehteran firmamız, profesyonel ekip arkadaşlarıyla Osmanlı askeri bandosuna yeniden hayat veriyor. Uzun yıllardır alanında eğitimli kişilerle mehter takımı gösterilerimizi İstanbul ve Türkiye'nin her yerinde insanlarla buluşturuyoruz. Gebze mehter takımı kiralama ve diğer tüm semtlerde kaliteli bir gösteri için firmamızdan randevu alabilirsiniz.




Gebze Mehter Takımı Konser Düzeni


İlk mehter takımı çember biçiminde dizilirdi. Sonradan bu diziliş hilal biçimini almıştır. Bu biçim nakkare zenlerinin oturması ve diğer mehter takımı ekibinin ayakta durmasıyla oluşturulur. Mehter takımı alana kendine özel yürüyüş biçimi (her üç adımda bir sağa bir sola selam) ile ilerler. Mehter faslı başlamadan mehterbaşı mehteri sağ elini göğsüne götürerek selamlar.



İstanbul Mehteran Ekibi Kiralama


Tüm mehteran ekibi de mehteran başına aynı şekilde karşılık verir. Ardından mehterbaşı “Has Dur” komutunu vererek çalınacak makamı belirtir ve eserin ismini söyler. “Ya Allah”, nidalarının ardından mehter enstrümanları eşliğinde gösteri icra edilir. Fasıl Mehter Duası ile son bulur. Mehter takımı konserini cübbe, kavuk, şalvar ve yemeni gibi kıyafetlerle sergiler. Yani Osmanlı askeri bandosunun giyim ve kuşamına uyulur. İstanbul Mehteran firmamız, en özel organizasyonlarınızda davetlilerinize nizamlı ve adabına uygun bir mehter takımı konseri vererek, hoşnut kalacağınız bir etkinlik gerçekleştirecektir.



Gebze Mehter Takımı Organizasyon Faaliyetleri


İstanbul Mehteran olarak hem kurumsal hem de özel davetlerde özel giyimli ekibiyle mehter konseri vermektedir. Bu güne kadar hizmet verdiğimiz mehter takımı organizasyon faaliyetlerimiz arasında açılış organizasyonları, düğün organizasyonu, üniversite şenlikleri, belediye etkinlikleri, Ramazan şenlikleri, tanıtım organizasyonları, sünnet düğünleri, gelin alma, asker uğurlama, konserler ve okul etkinliklerini sayabiliriz. Birinci kalite kumaşlarla dikilmiş kostümlerimiz firmamız bünyesinde olup, başka şirketlerden malzeme temin edilmemektedir.


,


Gebze Mehter Takımı Kiralama Fiyatları  4.000 TL den Başlamaktadır.



Mehter takımı ekibimiz ise 80 kişiden oluşur ve uzun yıllardır birlikte hizmet verdiğimiz kişilerdir. Kaliteli ve profesyonel destek almak isterseniz, İstanbul Mehteran firmamızı güvenle tercih edebilirsiniz. Mehter takımımızın gösteri aldığı videoları izleyerek, firmamız hakkında bilgi edinebilir, iletişim numaralarımızı arayarak fiyat bilgisi alabilirsiniz.


Mehter Takımı Fiyatları


8 kişi mehter takımı -  

10 kişi mehter takımı - 

16 kişi mehter takımı - 


8 kişi mehter takımı ve 4 yeniçeri taşıma sünnet Tahtı -


8 kişi ekipler de büyük 2 davul yani kös yoktur.


Mehter takımı program öncesinde gelir ve ortalama 1 saat etkinlik yerinde kalır. Sünnet düğünlerinde sünnet çocuğu ilk çıkışı yapılır sonrasında sahne de 30 dk kadar marşları canlı gösteri yapar.. 


2 ayrı noktada yani ev önünde ve salonda gösteri yapılsın istenirse %50 fiyat farkı olacaktır.



Gelin almalarda ortalama 1 saat bulundu gelin evine yakın bir yer de buluşulur ve damat ile birlikte gelin evine yürüyerek mehter marşları eşliğinde gidilir.. Gelin evi önünde 30 dk konser verilir sonrasında gelin arabaya bindiğinde ekip ayrılacaktır. Düğün yerinde AYRICA yine konser verilsin istenirse %50 fiyat farkı olacaktır. 


Yaz sezonunda programlarımız yoğun olması sebebiyle en az 2-3 hafta önceden kapora yollanmış olması gerekmektedir. Bu durum bazı tarihlerde çok daha öncesinde tarih ayırtmayı gerektirmektedir. 


İSTANBUL MEHTERAN VİDEO LİNKLERİ 


https://youtu.be/lJvG_fqsQC8



https://youtu.be/KijBEeg8kGU



https://youtu.be/_3HbUV805c0



https://youtu.be/2r3EDV4WANY



https://youtu.be/VGp5jYeLv_8



İnstagram Sayfamız 


https://instagram.com/istanbulmehteran?igshid=YmMyMTA2M2Y=



Sünnet Düğünü Organizasyonun da Sizler için yapabileceklerimiz :

1. Sünnet Düğünü Mekânının Balonlar İle Süslenmesi

2. Sünnet Düğünü Organizasyon Mekânının Masa Ve Sandalyelerinin Süslenmesi

3. Sünnet Düğünü İçin Masa Sandalye Kiralama Hizmeti

4. Sünnet Düğünü Yatak Süslemesi

5. Sünnet Düğünü Organizasyonu İçin Mehter Takımı Kiralama Hizmeti

6. Sünnet Düğünü İçin Sünnet Tahtı Ve Yeniçeri Hizmeti

7. Sünnet Düğünü Organizasyonu İçin Ses Sistemi Temini

8. Sünnet Düğünü İçin Fasıl Grubu, Müzik Grubu Ve Sanatçı Menejerlik Hizmeti

9. Sünnet Düğünü İçin Sünnet Tahtı Kiralama Hizmeti

10.Sünnet Düğünü Animasyon Ekibi (Palyaço-Sihirbaz-Nasrettin Hoca-Karagöz Ve Hacivat)

11.Sünnet Düğünü İkram Arabaları (Pamuk Şekeri, Patlamış Mısır, Osmanlı Macunu, Osmanlı Şerbetçisi.)


Mehter Takımı Kiralama Hizmeti 


Mehter takımı kiralamak istediğinizde İstanbul tüm bölgelerinde Sizlere hizmet veriyoruz. Bize ulaşınız. 

İstanbul'da profesyonel mehter takımı arıyorsanız bizi arayın size fiyat bilgisi verelim. 120 kişilik 

İstanbul'un en büyük mehter takımı olan İstanbul mehter takımı tüm ilçelerde hizmet vermektedir. İstanbul mehter takımı için bizimle iletişime geçebilirsiniz. 


Mehteran Takımımız , Katılımcıların Coşkusunu En Üst Seviyeye Taşımakta Ve Milli Kimliğimize Uygun Gösteriler Sunmaktadır.

 İstanbul MEHTERAN EKİBİ

Açılışlarda Ve Diğer Etkinliklerinizde Mehteran Takımına İhtiyacınız Olduğunda Profesyonel Kadromuzla Ve Kaliteli Kadromuz İle Sizin Yanınızdayız. 



İstanbul Mehter Takımı Kiralama

Etiketler: istanbul mehter grubu kiralama,istanbul mehter takımı kiralama,istanbul mehteran takımı kiralama,mehter ekibi kiralama,mehter grubu kiralama,mehter takımı,mehter takımı kiralama,mehteran takımı,mehteran takımı kiralama


İstanbul’un her yerine düğünlere, sünnetlere açılışlara vb. etkinliklerinize profesyonel Mehter Gösterisi sunmaktayız.

Mehter Takımı gösterileri 8 kişilik, 10 kişilik, 16 kişilik, 30 kişilik ve 40 kişilik mehter takımlarımız ile hizmet vermekteyiz…

Gebze Mehter Takımı Kiralama Fiyatları  4.000 TL den Başlamaktadır.



Gebze de Mehter Takımı Kiralamak için Bize Ulaşınız. 0 553 241 40 67 


whatsapp İletişim