Kiralık Mehter Takımı » Kiralık Mehter Takımı | Mehter Takımı Fiyatları | İstanbul Mehter

Kiralık Mehter Takımı

Kiralık Mehter Takımı

Tarihimizde önemli bir yere sahip olan mehter takımı, askerlerimize savaş sırasında hücum marşları çalmış ve cesaretlenmelerinde büyük rol oynamıştır. Çaldıkları ve söyledikleri marşlar düşmana korku salarken, askerlerimizin milli duygularını harekete geçirmeyi amaçlamıştır. Hücum sırasında ve her zaferin ardından mehter takımı marşları eşliğinde şölenler düzenlenmiştir.



Kiralık Mehter Takımı


Halk tarafından büyük bir ilgi ve sevgiyle karşılanan mehter takımı, günümüzde de çıktığı her gösteride izleyenlerde aynı etkiyi bırakmayı başarmaktadır. İstanbul Mehteran firmamız, Osmanlı Ordusu için böylesine önemli bir bando takımının marşlarını ve ezgilerini, davet ve organizasyonlarda aynı şevk ve hislerle icra etmektedir.



Organizasyonlarınız için Kiralık Mehter Takımı


Mehter takımı, enstrümanları ve özel kıyafetleriyle çeşitli organizasyonlar için gösteriler sunmaktadır. Dinleyenleri duygulandıran, milli benliğimizi hatırlatan Ordunun Duası, Ceddin Deden, Plevne Marşı ve Genç Osman gibi birbirinden değerli marşlar seslendirilmektedir. Mehter takımı müzik aletleri ise hem vurmalı hem de nefeslidir. Bunlar arasında zurna, zil, kös, nakkari ve davul sayılabilir. 3 ile 13 kattan oluşan mehteran takımı, organizasyon türüne göre en küçükten en büyük kata kadar oluşturulabiliyor. İstanbul Mehteran firmamız, kiralık mehter takımı hizmetini 10-12 kişilik ekipten, 80 kişilik ekibe kadar isteklerinize göre hazırlamaktadır. Tüm mehter takımı katları için bünyemizde uzun yıllardır bizlerle birlikte hizmet sunan, uygun sayıda ekip arkadaşımız bulunmaktadır.



Kiralık Mehter Takımı Fiyatları


Kiralık mehter takımı, açılış, sünnet düğünü, kafile karşılama, nişan, kermes, mevlid, siyasi parti kampanya çalışmaları ve asker uğurlaması gibi organizasyonlarda görev almaktadır. Düzenlemek istediğiniz organizasyon türü ne olursa olsun, davetlilerinizin ilgiyle izlediği bir gösteri olsun isterseniz her alanda mehter takımı kiralayabilirsiniz. Mehter takımına duyulan sevgi ve saygı nedeniyle, davetlileriniz gösteriden büyük bir zevk alacaktır.




Kiralık Mehter Takımı İstanbul Mehteran


İstanbul’un en kapsamlı kiralık mehter takımını bünyesinde barındıran firmamız, organizasyonun büyüklüğüne göre 10-12 kişiden, 80 kişilik ekibiyle hizmet vermektedir. Mehter takımı ekip sayısı minimum 8’e kadar düşürülebiliyor. Ancak takımın tam anlamıyla tamamlanabilmesi için en az 10 kişiye ihtiyaç duyulduğunu bilmenizde fayda var. Kaliteli ve profesyonel kiralık mehter takımı ile organizasyon gerçekleştirmek için İstanbul Mehteran firmamızı tecrübeli ekibini tercih edebilirsiniz. Zamanında yerinde olacak ve adabına uygun bir gösteri sunacak olan ekibimiz, uzun yıllardır bizlerle çalışmalarını sürdürmektedir.


Mehter Takımı Fiyatları


8 kişi mehter takımı -  

10 kişi mehter takımı - 

16 kişi mehter takımı - 


8 kişi mehter takımı ve 4 yeniçeri taşıma sünnet Tahtı -


8 kişi ekipler de büyük 2 davul yani kös yoktur.


Mehter takımı program öncesinde gelir ve ortalama 1 saat etkinlik yerinde kalır. Sünnet düğünlerinde sünnet çocuğu ilk çıkışı yapılır sonrasında sahne de 30 dk kadar marşları canlı gösteri yapar.. 


2 ayrı noktada yani ev önünde ve salonda gösteri yapılsın istenirse %50 fiyat farkı olacaktır.



Gelin almalarda ortalama 1 saat bulundu gelin evine yakın bir yer de buluşulur ve damat ile birlikte gelin evine yürüyerek mehter marşları eşliğinde gidilir.. Gelin evi önünde 30 dk konser verilir sonrasında gelin arabaya bindiğinde ekip ayrılacaktır. Düğün yerinde AYRICA yine konser verilsin istenirse %50 fiyat farkı olacaktır. 


Yaz sezonunda programlarımız yoğun olması sebebiyle en az 2-3 hafta önceden kapora yollanmış olması gerekmektedir. Bu durum bazı tarihlerde çok daha öncesinde tarih ayırtmayı gerektirmektedir. 


İSTANBUL MEHTERAN VİDEO LİNKLERİ 


https://youtu.be/lJvG_fqsQC8



https://youtu.be/KijBEeg8kGU



https://youtu.be/_3HbUV805c0



https://youtu.be/2r3EDV4WANY



https://youtu.be/VGp5jYeLv_8



İnstagram Sayfamız 


https://instagram.com/istanbulmehteran?igshid=YmMyMTA2M2Y=



Sünnet Düğünü Organizasyonun da Sizler için yapabileceklerimiz :

1. Sünnet Düğünü Mekânının Balonlar İle Süslenmesi

2. Sünnet Düğünü Organizasyon Mekânının Masa Ve Sandalyelerinin Süslenmesi

3. Sünnet Düğünü İçin Masa Sandalye Kiralama Hizmeti

4. Sünnet Düğünü Yatak Süslemesi

5. Sünnet Düğünü Organizasyonu İçin Mehter Takımı Kiralama Hizmeti

6. Sünnet Düğünü İçin Sünnet Tahtı Ve Yeniçeri Hizmeti

7. Sünnet Düğünü Organizasyonu İçin Ses Sistemi Temini

8. Sünnet Düğünü İçin Fasıl Grubu, Müzik Grubu Ve Sanatçı Menejerlik Hizmeti

9. Sünnet Düğünü İçin Sünnet Tahtı Kiralama Hizmeti

10.Sünnet Düğünü Animasyon Ekibi (Palyaço-Sihirbaz-Nasrettin Hoca-Karagöz Ve Hacivat)

11.Sünnet Düğünü İkram Arabaları (Pamuk Şekeri, Patlamış Mısır, Osmanlı Macunu, Osmanlı Şerbetçisi.)


Mehter Takımı Kiralama Hizmeti 


Mehter takımı kiralamak istediğinizde İstanbul tüm bölgelerinde Sizlere hizmet veriyoruz. Bize ulaşınız. 

İstanbul'da profesyonel mehter takımı arıyorsanız bizi arayın size fiyat bilgisi verelim. 120 kişilik 

İstanbul'un en büyük mehter takımı olan İstanbul mehter takımı tüm ilçelerde hizmet vermektedir. İstanbul mehter takımı için bizimle iletişime geçebilirsiniz. 


Mehteran Takımımız , Katılımcıların Coşkusunu En Üst Seviyeye Taşımakta Ve Milli Kimliğimize Uygun Gösteriler Sunmaktadır.

 İstanbul MEHTERAN EKİBİ

Açılışlarda Ve Diğer Etkinliklerinizde Mehteran Takımına İhtiyacınız Olduğunda Profesyonel Kadromuzla Ve Kaliteli Kadromuz İle Sizin Yanınızdayız. 



İstanbul Mehter Takımı Kiralama

Etiketler: istanbul mehter grubu kiralama,istanbul mehter takımı kiralama,istanbul mehteran takımı kiralama,mehter ekibi kiralama,mehter grubu kiralama,mehter takımı,mehter takımı kiralama,mehteran takımı,mehteran takımı kiralama


İstanbul’un her yerine düğünlere, sünnetlere açılışlara vb. etkinliklerinize profesyonel Mehter Gösterisi sunmaktayız.

Mehter Takımı gösterileri 8 kişilik, 10 kişilik, 16 kişilik, 30 kişilik ve 40 kişilik mehter takımlarımız ile hizmet vermekteyiz…


En Ekonomik Fiyatlarla Kiralık Mehter Takımı Ücretleri 4.000 TL den Başlamaktadır.

whatsapp İletişim